Autoværksted

Professionel service og reparation til fornuftige priser

​Vores moderne værksted udfører service og reparationer der kvalitetsmæssigt er fuldt på højde med de autoriserede mærkeforhandlere – men til en væsentlig billigere pris. Alt vores service arbejde lever op til fabrikanternes standarder og derved er der forsat fabriksgaranti på bilerne.

​Det er ikke nødvendigt at køre til Tyskland for at opnå en fornuftig pris på service og reparationer. Vi råder over branchens nyeste teknologi og værktøj og kan derfor tilbyde servicearbejde og reparationer til alle bilmærker og modeller uanset årgang. Vi tilbyder dig den samme kvalitet og service som hos din mærkeforhandler, bare til en langt bedre pris.

Følgende ydelser tilbydes

Reparation af enhver art

Vores dygtige mekanikere er altid klar til at få repareret din bil. Vi har stor erfaring og kan derfor altid give dig klar besked omkring de nødvendige reparationer. Det er ligegyldigt om det er motoren den er gal med, om bremserne har problemer, eller el-systemet giver besvær. Vi har set det hele og har værktøjerne til at få det ordnet. Vores veluddannede mekanikere har ekspertise i alle bilmærker og typer. Alt dette gør, at vi kan give dig et fast tilbud før arbejdet begyndes, så du har en sikkerhed for, hvad der skal laves og til hvilken pris.

Bliv klar til syn med et gratis synstjek

Med et gratis synstjek kan du få et overblik over de fejl, der skal udbedres for at gå igennem et syn. Derefter kan eventuelt arbejde på bilen af tales. Alt service sker i overensstemmelse med de standarder der kræves af fabrikanterne, så det ikke gør fabriksgarantien ugyldig. Kontakt os i dag for at bestille dit synstjek.