Autoværksted i Rødovre - Danee Auto

Brugte biler efterset af professionelle

I vores salgsafdeling finder du et bredt udvalg af brugte kvalitetsbiler til ethvert behov. Vi har et bredt udvalg af mærker og modeller. De er alle blevet gennemgået af vores erfarne mekanikere, som har repareret eller udskiftet alle mangler. Detaljer om alle bilerne og den service, der er blevet udført findes i nedenstående link eller under ”Brugte Biler” i menuen. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål om en bil.

Alt i reparation og service, samt et bredt udvalg af brugte biler

Hos Danee Auto er vi eksperter i reparation og service. Vi sælger også brugte biler i forskellige mærker og modeller. Vores erfarne bileksperter og teknikere giver dig den bedste rådgivning, hvad enten du leder efter en pålidelig brugt bil til en fornuftig pris, du skal bruge reservedele, din bil skal repareres, eller din bil skal gøres klar til syn.

Finansiering uden udbetaling

Et bilkøb kan lægge et stort pres på økonomien, og vi ved, at det sker, at man skal bruge bilen, men ikke har råd til at betale det hele nu. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Ikano Bank og Resurs Bank, en finansiering med 0 kr. i udbetaling. Du kan se mere om, hvordan du kan få finansieret dit bilkøb her

GODE FINANSERINGSMULIGHEDER

 

Service og reparation

Vores mekaniske værksted udfører service og reparationer af højeste kvalitet og til fornuftige priser. Alt vores servicearbejde er udført i henhold til fabrikanternes standarder, hvilket sikrer fabriksgarantien. Vi benytter alle de nyeste værktøjer og teknologi, så vi kan tilbyde service og reparation af alle bilmærker uanset modellens årgang. Vores kosmetiske værksted tilbyder vedligeholdelse til din bil af enhver art fra rengøring til udskiftning af ruder.

Danee Auto er en af de førende undervognsbehandlere i Danmark, og vi tilbyder nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Efter enhver undervognsbehandling udfører vi systematisk kvalitetskontrol. Alle vores undervognsbehandlinger bliver løbende vurderet, for at sikre en optimal kvalitet igennem de 2 år hvor der ydes garanti på det udførte arbejde.

Undervognsbehandling tager mellem 2 og 3 dage. Vi bruger kun tyske kvalitetsprodukter til behandling og beskyttelse. Circos og Akemi er blandt de mange kendte tyske varemærker som bliver brugt til undervognsbehandlingen

KONTAKT OS ALLEREDE IDAG

Hvorfor du skal vælge Danee Auto

- Altid mellem 40 og 50 nysynede biler på lager
- Mange mærker og modeller
- Alle vores biler er nysynede
- Finansiering med 0 kr. i udbetaling

Bemærk: Alle vores biler leveres nysynet

- Kvalitetsreparation og service
- Erfarne mekanikere
- Gratis synstjek
- Fornuftige priser

- Bredt udvalg af brugte kvalitetsbiler
- Mange mærker og modeller
- Finansiering med 0 kr. i udbetaling
- Konkurrence dygtige priser

Kontor med:
- Legeområde til børnene
- Kaffe til forældrene
- Og en plads på sofaen til alle andre

 

https://dk.trustpilot.com/review/www.daneeauto.dk

Læs mere
Fold sammen
Hvad siger vores kunder om os

4,5 Ud af 5 stjerner

Giv os din anmeldelse

Artikler fra Teknicar

COVID-19

Covid-19

Dæk

Har du husket sommerdæk?

Dæk

Gode råd om dæk


Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev